T +31(0)88 55 21 100
info@jdengineers.nl

Copyright

De inhoud van deze site, en de informatie hier verstrekt, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs-en databank rechten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JD Enginieers is het niet toegestaan deze we​​bsite of delen der van te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de informatie hierin opgenomen, kan JD Engineers niet instaan ​​voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualisatie van deze informatie. JD Engineers aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook die voortvloeit uit de informatie op deze site, (on)bereikbaarheid van de website of van de software.

Informatie van derden

De op deze website geplaatst informatie uit andere bronnen, geeft de exclusieve mening van deze persoon weer. JD Engineers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van deze, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.

Frames

Het is niet toegestaan ​​deze site te framen in andermans website